E-bikes van husqvarna: kwaliteit en design

JTX Motoren is dealer van de E-bikes van Husqvarna Bicycles. Husqvarna heeft een groot aantal E-bikes in haar assortiment. Van fietsen die geschikt zijn voor de meest extreme omstandigheden tot fietsen voor alledaags woon-werkverkeer. Uitgevoerd met sterke SHIMANO-motoren en -schakelsystemen, accu's met een grote capaciteit en bijzonder aantrekkelijk design.
Husqvarna Wegmotoren KTM Husqvarna  KTM Wegmotoren Husqvarna KTM Street Husqvarna KTM Streetmotoren

Fiets van de zaak | E-bike leasen

Vanaf 2020 wordt het leasen van een elektrische fiets in één klap een stuk interessanter. Voor een leasefiets wordt vanaf 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, nog maar enkele euro's per maand! Het doel van deze nieuwe regeling is versimpeling van de regeling en maakt een eind aan de administratieve rompslomp. Het privégebruik van een elektrische fiets krijgt hiermee dezelfde status als een auto. Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord!

 

Contact

Alle E-MTB's van husqvarna

Hieronder vind je het overzicht van alle E-MTB's Husqvarna. Klik op een type om de verschillende details van de fiets te bekijken. Of neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.