End of summer sale | producten met korting!

Het einde van de zomer is in beeld. Maar de zomer is nog niet voorbij tot dat je kunt profiteren van een groot aantal voordelen!

Bij JTX Motoren hebben wij de volgende aanbiedingen van 7 tot en met 16 oktober.

 

10% korting op alle Akrapovic uitlaten en gratis montage

 

Akrapovic zijn de meest gewilde uitlaten van dit moment. De populariteit hebben ze te danken aan de goede kwaliteit en het mooie design van de uitlaten. Nu met 10% korting! Daarnaast hebben we nog een mooie deal voor jou, de uitlaat wordt namelijk gratis gemonteerd! Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

25% korting op alle Alpinestars en Gaerne off-road laarzen

 

Profiteer nu van 25% korting op de gehele collectie off-road laarzen van de merken Alpinestars en Gaerne! Je bent van harte welkom om deze bij ons te komen bekijken en te passen. Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

Tandwiel set MX met een Alu achter tandwiel, DID of RK ketting en een origineel voor tandwiel van € 138,41 nu voor maar € 89,95

 

Heb je een enduro of crossmotor en ben je toe aan een nieuwe tandwiel set? Dat komt goed uit! Wij geven namelijk € 48,46 korting op een alu tandwiel set in combinatie een DID of RK mx-ketting. Een andere mogelijke combinatie voor de enduro-rijder is ook mogelijk. Supersprox Stealth in combinatie met een DID of een RK o-ring ketting en een origineel voortandwiel. Deze combinatie bieden wij nu aan van €192,63 voor maar € 124,95! Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

20% korting op alle Arai helmen

 

Heb je altijd al een Arai helm willen hebben? Wij geven gedurende de End-of-Summer-Sale 20% korting op alle Arai helmen. Dus grijp nu jouw kans en kom langs om te kijken of er een mooie helm tussen zit voor jou! Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

25% korting op alle direct leverbare banden en gratis montage

 

Heeft jouw motor nieuwe banden nodig? Dat komt goed uit! Wij geven namelijk 25% korting op alle direct leverbare banden.

Plan jouw afspraak nu in, voordat de sale voorbij is!

 

contact

 

 

25% korting op alle Nolan helmen

 

Wist je dat Nolan het best verkochte helmenmerk is in Duitsland? Goed nieuws! Wij bieden deze populaire helmen nu aan met 25% korting. Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

25% korting op alle OC1 producten

 

Is jouw motor vies? Met de producten van OC1 wordt jouw motor schoner dan ooit! Dus maak nu gebruik van onze End-Of-Summer-Sale! Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

25% korting op alle Ktm/Husqvarna/gasgas powerwear

 

Ga in stijl en veilig de weg op met PowerWear van KTM, Husqvarna en Gasgas. Ben je nog op zoek naarPowerWear of toe aan nieuwe kleding? Grijp dan nu jouw kans! Want wij geven tijdens de End-Of-Summer-Sale 25% korting op alle PowerWear van bovengenoemde merken! Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

15% korting op alle SENA communicatie-systemen en gratis inbouwen

 

Hebben jouw mede-motorrijders al een communicatiesysteem? Wil jij ook mee kunnen praten, muziek luisteren of navigatie-aansturingen horen? Pak dan nu jouw kans! Tijdens onze End-Of-Summer-Sale geven wij 15% korting op alle SENA communicatiesystemen. Daarnaast bouwen wij hem ook gratis voor jou in terwijl jij kunt genieten van een kop koffie of thee! Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

 

25% korting op alle teamwear van KTM/Husqvarna/Gasgas

 

Ben jij groot fan van het KTM-, Husqvarna- of Gasgas-Racing Team? Dan is dit jouw kans! Wij verkopen namelijk TeamWear van KTM, Husqvqarna en Gasgas! Sla je slag! Want tijdens de End-Of-Summer-Sale geven wij 25% korting op alle TeamWear van bovengenoemnde merken. Kom naar onze winkel in Cuijk of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord!

 

contact

 

Let op: de acties gelden alleen op snel/direct leverbare producten.