ktm motor huren | veel verschillende modellen

Altijd al willen weten hoe een bepaald model van KTM rijdt? Kies een motor die bij jou past of ontdek eens een andere motor door een motor te huren bij JTX Motoren. Motorverhuur makkelijk en snel geregeld en dus ook binnen korte tijd op pad met je gehuurde motor van KTM.

 

verhuur motoren

verhuur ktm motor huren verhuur ktm motor huren verhuur ktm motor huren verhuur ktm motor huren

Bij JTX Motoren kun je motor huren via Motoshare. Als je via MotoShare een motor wilt huren moet je aan de volgende voorwaarden voldoen: In het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs, geen schade en/of fraude verleden hebben , en de spelregels van MotoShare opvolgen. Wat deze spelregels zijn, kun je op de website van Motoshare terugvinden: https://motoshare.eu/

verhuur ktm motor huren

uitstekende service | reviews

Op de website van Motoshare zijn naast alle motoren en de mogelijkheden van het huren van deze motoren ook alle reviews terug te vinden van huurders. Wij hebben als doelstelling een zo goed mogelijke service te bieden aan onze klanten. Niet alleen in de werkplaats of in de winkel maar ook qua verhuur van motoren. Onze klanten beoordelen ons met een score van 4.8 uit 5.

 

Neem, als je vragen hebt, contact met ons op via 0485 - 311750 of via:

 

contact

verhuur van verschillende | ktm motoren

Wij verhuren verschillende motoren van KTM en Husqvarna. Hieronder volgt een lijst van motoren die wij doorgaans verhuren.

KTM 690 SMC-R
Husqvarna 901 NORDEN
Husqvarna SVARTPILEN
KTM Super Duke 1290 GT
KTM 1290 Super Adventure S
KTM 890 Duke
KTM 1290 Superduke R