Husqvarna Motorcycles 701 Enduro All-road Experience

Husqvarna Motorcycles daagt jou uit om jouzelf op de proef te stellen tijdens de Husqvarna 701 Enduro Experience. Leer de grenzen kennen van jouw 701 Enduro tijdens een training van off-road specialist Toine van Dijk die jou meeneemt naar prachtige off-road paden in de Gelderse en Limburgse bossen. De dag start in het hoofdkantoor van Husqvarna Motorcycles Nederland met een presentatie van een WP-veringsspecialistist. De uitdagende route bestaat uit een mix van gravel, zandpaden en asfaltwegen (zie de video voor een preview). De route is geschikt voor zowel mensen die nog nooit op onverhard terrein hebben gereden als doorgewinterde off-road rijders.

Wat kun je verwachten?
- Een uitdagende route van ongeveer 150 km.
- Off-road training van Toine van Dijk.
- Goodybag met onder andere Husqvarna T-shirt.
- Volledig verzorgde lunch.
- Informatieve presentatie van WP veringsspecialist Ronald Hoenselaar.
- Actie foto's van een fotograaf.

Motor huren
Ben je zelf niet in bezit van een all-road motorfiets? Dan is dit de ideale manier om erachter te komen waar de Husqvarna 701 Enduro motorfiets toe in staat is.
Het aantal huurmotoren is zeer beperkt, wees er dus snel bij om er een te reserveren! De kosten om de 701 Enduro (LR) voor een dag te huren zijn €100,-. Wanneer je besluit een Husqvarna motorfiets te kopen krijg je het volledige bedrag terug, zowel de huur als inschrijfkosten.

Inschrijven
Om jezelf aan te melden dien je het inschrijfformulier hier te downloaden en ingevuld te mailen naar luca.vandergeer@husqvarna-motorcycles.com Wanneer je reactie ontvangt op jouw mail (je krijgt dezelfde werkdag reactie) kun je het bedrag af rekenen bij onze winkel in Cuijk. De kosten zijn €107.

Voorwaarden
- Je bent gezond en heeft verder geen corona klachten, wij zorgen vanuit onze kant ervoor dat de op dat moment geldende maatregelen worden gewaarborgd.
- Volledig motorpak (incl. motorrijlaarzen) is verplicht.
- Je dient in bezit te zijn van een geldig rijbewijs, deze moet ook getoond kunnen worden.
- Noppenbanden zijn een vereiste (standaard 701 Enduro banden voldoen).

Datum
De Husqvarna Motorcycles 701 Enduro All-road Experience is een terugkerend evenement, het eerste evenement wordt op zaterdag 5 september georganiseerd. De volledige kalender wordt aan de hand van het aantal inschrijvingen bekend gemaakt.

Locatie
Husqvarna Motorcycles Nederland
Sluisweg 20, 6581 KA Malden

hqv_701enduro.jpg