Husqvarna 701 Enduro All Road Experience

JTX Motoren daagt je uit om jezelf op de proef te stellen tijdens de Husqvarna 701 Enduro All-Road Experience. Leer de grenzen kennen van de 701 Enduro tijdens een rit op prachtige off-road paden in de Gelderse, Brabantse en Limburgse gebieden. Tijdens de rit worden ook nog eens allerlei tips & tricks gegeven . Geniet van een hele dag motorrijden op paden die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt, inclusief lunch en brandstof voor de motor en voor de klant Brabantse worstenbroodjes met een biertje !!

Door het grote aantal inschrijvingen in de maand december, januari, februari en maart is er besloten om in de maand april extra dagen mogelijk te maken!

Natuurlijk kunnen we ook met een groep van vier personen een andere datum reserveren, dit gaat dan wel in overleg. Stuur een mail naar info@jtxracing.nl en vraag naar de opties!
UITDAGENDE ROUTE


We hebben een uitdagende route van 150 kilometer uitgezet, bestaande uit een mix van gravel, zandpaden en asfaltwegen. De Allroad Experience is zo opgezet dat het voor iedereen met motorervaring toegankelijk maar toch uitdagend is. De Husqvarna Motorcycles 701 Enduro All-Road Experience is een complete verzorgde dag inclusief:

• Gebruik Husqvarna 701 Enduro
• Lunch
• Benzine voor de motorfiets

Lees verder

701.jpg