Extreme hyperfocus met de KTM RC 8C

De KTM RC 8C, die direct vanuit de pitlane de startgrid op rolt, is een limited edition motorfiets die is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van echte orange-bleeders. De KTM RC 8C is speciaal gebouwd en gebruikt de bekende LC8c van de KTM 890 DUKE R in een op maat gemaakt, circuit gerichte chassis, boordevol hoogwaardige racecomponenten. In wezen wedijvert het met Moto2™-prestaties en -specificaties, waardoor jij de mogelijkheid hebt om een machine te bezitten die zo dicht mogelijk bij een fabrieksracefiets komt - zonder de nadelen dat een gespecialiseerd raceteam nodig is om hem te onderhouden.

ktm-rc8c2.jpg

Slechts 100 stuks verkrijgbaar
De KTM RC 8C kan alleen gekocht worden op basis van een pre-order vanaf 22 juli. Dus het is belangrijk om er heel snel bij te zijn. Via onderstaande knop kom je op de speciale Pre-order pagina van KTM.

Klik hier

De KTM RC 8C maakt gebruik van een lichtgewicht en ultracompacte 128 pk, 889 cc LC8c, DOHC, 8 kleppen parallel twin genesteld in een speciaal 25CrMo4 stalen buisframe, en is een bijna 1:1-krachtpatser ontwikkeld voor hoge prestaties met een focus op koppel.

Het gebruik van een productiemotor zorgt voor eenvoudig onderhoud, terwijl de carrosserie is ontworpen om snel en eenvoudig te worden vervangen in het geval van een crash. Een speciale race-uitlaat met Akrapovič titanium demper en luchtbox en race-luchtfilter maken het pakket compleet.

ktm-rc8c1.jpg