Pre-order nu jouw Stark Varg elektrische crossmotor

De STARK VARG is ’s wereld veelzijdigste en geavanceerdste crossmotor. Eenvoudig aan te passen en af te stellen aan de eigen rijstijl en -ervaring, op elke circuit. De VARG is uitgerust met een krachtbron met een topvermogen van 80pk – 30% meer dan een gemiddelde 450cc viertakt. Daarnaast heeft de VARG 938 Nm op het achterwiel om mee te spelen, ruim het dubbele van welke 450 dan ook.

De Stark VARG biedt een actieradius vergelijkbaar met een 450cc met een volle tank brandstof, maar dan zonder uitstoot, met een accucapaciteit van 6kWh. Volledig opladen duurt tussen de 1 à 2 uur, afhankelijk van de stroomvoorziening en de oplader. Een volledig opgeladen Stark VARG heeft genoeg bereik voor een volledige MXGP-race of laat je genieten van maximaal 6 uur trailrijden.

Pre-order is nu mogelijk. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je pre-order door te spreken. Levering van de Stark VARG staat gepland voor mei 2023. Voor updates rondom de lancering van deze elektrische crossmotor houden wij jou natuurlijk op de hoogte!

Lees verder

stark01.jpg

stark14.jpg