Optimale vering met WP Suspension bij JTX Motoren

Als officiële dealer van WP Suspension ben je bij ons aan het juiste adres voor al jouw wensen op het gebied van vering. In onze moderne werkplaats zijn wij gespecialiseerd in installeren, repareren, afstellen en vervangen van vering op jouw KTM-, Husqvarna- en GASGAS-motor.

wp2301.jpg

Inbouw, service en aanpassingen Closed Cartridge Cone Valve vorken en Super Trax schokbrekers
Wij beschikken over de juiste know-how en professionele middelen voor de inbouw van Closed Cartridge Cone Valve vorken en Super Trax schokbrekers.

wp2301.jpg

Vering afstellen op gewicht en ervaring
Wij stemmen de vering af van hobbyrijder tot en met GP-rijder. Benodigde aanpassingen worden met professionele apparatuur bepaald en uitgevoerd voor het beste resultaat.

wp2301.jpg

Rijhoogte verlagen met standaard of maatwerk sets
De meeste modellen van KTM, met uitzondering van de modellen met semi-actieve vering, kunnen worden verlaagd met verlagingssets van KTM of met maatwerk.

wp2301.jpg

Rijhoogte verhogen voor Adventure modellen
Ook verhogen behoort tot de mogelijkheden. Voor een betere rijhoogte (plus 2cm) op bijvoorbeeld de Adventure-modellen ben je bij ons aan het juiste adres.

wp2301.jpg

Reparatie van schokbrekers en voorvorken
Vaak is reparatie van vering mogelijk. Dit is een duurzame en goedkopere oplossing dan het kopen van een dure nieuwe schokbreker. Ook modellen van oudere bouwjaren zoals KTM 125 Duke en KTM 390 Duke en RC-modellen kunnen gerepareerd worden. Problemen zoals lekkage aan semi-actieve schokbrekers en voorvorken kunnen in bijna alle gevallen door ons gerepareerd worden. Vraag naar de mogelijkheden!

wp2301.jpg

Begeleiding, uitleg en training van componenten
Wij zorgen niet alleen voor begeleiding op het circuit maar zijn ook gespecialiseerd in het geven van uitleg en training van de verschillende componenten.

wp2301.jpg

Vele jaren ervaring en voorzien van de juiste know-how
Onze veringspecialist Ronald heeft inmiddels meer dan 23 jaar ervaring bij WP Suspension als bouwer van prototypes en testrijder. Opgeleid door de man die de chassis afstelling van Valentino Rossi verzorgde bij zijn eerste twee wereldtitels op WP Suspension.

Testrijder begin jaren 2000 voor de grote en kleine klanten van WP Suspension, BMW, CCM, Vertemati en natuurlijk KTM. Serie settingen getest met grootheden uit de motorsport, Bernd Hiemer en Klaus Kinigardner (Super Moto) en Matthias Walkner (Eén van de huidige kopmannen in het KTM Rally Team).

Afstellingen gemaakt voor alle door KTM geleverde modellen, van Free-ride tot SX50 en van semi-actieve vering tot de naverkoop van vering van de Nederlandse Donkervoort auto.

wp2301.jpg