nieuws over motorcross

Handel Off Road 2017

Op 29 oktober 2017 organiseren de Peelrijders hun 29e Peelrit te Handel. Ook dit jaar biedt JTX Racing weer de service om jezelf bij JTX te melden voor de voorinschrijving van dit evenement. Je kunt tot en met 28 oktober 15.00u bij JTX de benodigde formulieren inleveren. De formulieren kunnen gedownload worden via de verschillende links in dit bericht.

JTX Racing op het paddock
Het JTX Racing Team zal op zondagmorgen op het paddock klaar staan vanaf 9.00u. Onder het genot van een lekker bakkie koffie kun je dan je bewijs van inschrijving (bandje) in ontvangst nemen. Later op de dag hebben we soep en een broodje worst en voor diegene die denken dat het genoeg is eind van de middag een biertje of een frisje! Niet in de rij op zondagmorgen en de service van JTX Racing op het paddock! Wat wil je nog meer?!

KTM testen
Ook is het mogelijk om op deze dag een KTM te testen! Heb je hier interesse in? Stuur dan een mail naar ons via info@jtxracing.nl

Downloads
Inschrijfformulier
https://www.peelrijders.nl/wp-content/uploads/2013/09/inschrijfformulier-2017.pdf
Daglicentie
https://www.peelrijders.nl/wp-content/uploads/2013/09/Daglicentie-2017-10-29-Handel-OTR.pdf

Vul de formulieren in en lever ze in bij JTX-Racing!!

Belangrijk
De start is vanaf ongeveer 9.30 uur tot 14.30 uur.
Heb je geen MON-licentie of –trainingspas? Vul dan een DAGVERZEKERING in!!!
De route is vergelijkbaar met voorgaande jaren: ongeveer 45 km waarvan ongeveer 95% onverhard.
De route mag meerdere keren worden gereden.
Kosten: 25 euro inschrijfgeld plus (eventueel) 15 euro MON dagverzekering.
Verzekering: Er wordt gereden volgens het MON- reglement, d.w.z. dat een KNMV OTR-licentie niet aangeschaft hoeft te worden (wel een MON-dagverzekering tenzij je over een MON licentie beschikt). Dagverzekering kost dit jaar 15 euro.

Adres: Parkeerterrein en start zijn net als voorgaande jaren bereikbaar vanaf Oude Domptweg/De Fuik. Dit is gelegen langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Navigatie ingeven: Peeldijk – Oude Domptweg te Handel.

Handel.jpg

overzicht