nieuws over motorcross

Loeka Thonies verlengd contract met JTX Racing

Loeka Thonies zal ook in seizoen 2018 in de kleuren van JTX Racing aan de start komen. Het is voor hem het tiende jaar dat Loeka voor de KTM dealer uit Cuijk zal gaan rijden. Loeka is Joep Teunesen hier dan ook zeer dankbaar voor.

Loeka zal gaan deelnemen aan de Dutch Masters of Motocross, Open Nederlands Kampioenschap en een enkele EMX125 wedstrijd. Ook zal hij, als het in de kalender past, de ADAC wedstrijden rijden.

Verder wil Loeka alle sponsoren bedanken voor het in hem gestelde vertrouwen in het afgelopen seizoen: JTX Racing (Joep en Renate), Broek Metaalbewerking, Aannemersbedrijf Van Moorsel, Geerts installatie, Gruijters Aluminium, Olie en benzinehandel Jos Maas, EHR Tuning, Promax Racing, VHM Boekel, Heerkens groenten en fruit, Grondverzetbedijf Vd Broek, Van Emmen putgeneratie/ontwikkeling, Wennekens, Café Salut Boekel, Apk Uden, Hoco Parts, CTi brace (Joop Derks), KTM Nederland, HGS, Twin Air, Hillfit Uden en Motocrossplanet (Arno van den Brink).

Verder willen we ook Aron, Joel en Axl voor de hulp door het jaar heen bedanken. Wij hopen dan ook van harte dat wij ook in het nieuwe seizoen op de steun van deze sponsors kunnen rekenen. Uiteraard zijn nieuwe suggesties van harte welkom! Ook willen we de supporters langs de lijn bedanken voor dit mooie seizoen.

See you next year!

Loeka Thonies # 136

90840.jpg

overzicht