KTM stacyc 16edrive

Euro 990,87
KTM Stacyc 12edrive KTM Stacyc 12edrive

perfecte keuze voor kleine rippers

De KTM 16eDRIVE is de perfecte keuze voor kleine rippers met enige ervaring op een loopfiets en die iets groter zijn en/of meer vertrouwd zijn met het rijden op elektrische loopfietsen die een groter platform nodig hebben. Uw kind moet een binnenbeenlengte van 45 cm of meer hebben om de grond goed te kunnen raken met een lichte buiging in de knieën voor een optimale maatvoering. In de niet-aangedreven modus kan uw kind leren duwen, balanceren en uitrollen.
Stap ze over naar de aangedreven modus (de heilige graal van plezier) omdat ze bekwaam gebruik en begrip van de rem laten zien en het vermogen om uit te rollen en te remmen terwijl ze staan. Start ze met een snelheid die vergelijkbaar is met die waarmee ze de niet-aangedreven versie kunnen duwen, en ze leren het gebruik van de draaigashendel, en een lange kust verandert in een constant gebruik van gas geven en giechelen. Terwijl ze hun vaardigheden blijven ontwikkelen, zorgt de gemiddelde snelheid van de 16eDRIVE voor buitengewoon veel plezier buitenshuis, met duizenden uren hand-oogcoördinatie, balans en buitenoefeningen.

 

De KTM 16eDRIVE elektrische loopfietsen bieden een unieke kans om de motorsport te delen met de jonge kampioenen van morgen. Ze kunnen er net zo uitzien als hun KTM FACTORY RACING-helden, met cijfers en al, terwijl ze balans en gasbeheersing beheersen terwijl ze zich voorbereiden om over te stappen naar een groter platform.