STARK VARG | elektrische CROSSMOTOR

De STARK VARG is ’s wereld veelzijdigste en geavanceerdste crossmotor. Eenvoudig aan te passen en af te stellen aan de eigen rijstijl en -ervaring, op elke circuit. De VARG is uitgerust met een krachtbron met een topvermogen van 80pk – 30% meer dan een gemiddelde 450cc viertakt. Daarnaast heeft de VARG 938 Nm op het achterwiel om mee te spelen, ruim het dubbele van welke 450 dan ook.

 

Stark VARG Stark VARG Stark VARG

 

Stark VARG elektrische crossmotor Stark VARG elektrische crossmotor Stark VARG elektrische crossmotor Stark VARG elektrische crossmotor

 

De Stark VARG biedt een actieradius vergelijkbaar met een 450cc met een volle tank brandstof, maar dan zonder uitstoot, met een accucapaciteit van 6kWh. Volledig opladen duurt tussen de 1 à 2 uur, afhankelijk van de stroomvoorziening en de oplader. Een volledig opgeladen Stark VARG heeft genoeg bereik voor een volledige MXGP-race of laat je genieten van maximaal 6 uur trailrijden.

 

VARG APP | uitgebreide applicatie

Wil je eindeloze instelbaarheid? Met de Stark VARG-app, een intuïtieve en uitgebreide applicatie voor op je smartphone. De Stark VARG-app geeft je beschikking over wel 100 rijmodi, waarbij de vermogensafgifte, motorrem, tractieregeling en het virtueel vliegwiel stuk voor stuk aan te passen zijn op jouw wensen. Beschikbaar voor zowel Apple- als Android-toestellen.

 

Met de Stark VARG rijdt je wanneer je wilt en heb je de mogelijkheid te rijden naar plekken die je nooit droomde te bereiken, dankzij de nagenoeg compleet stille elektromotor. Beter voor het milieu en eenvoudiger te onderhouden: geen uitstoot, geen filters en eenvoudig in onderhoud.

Stark VARG elektrische crossmotor Stark VARG elektrische crossmotor Stark VARG elektrische crossmotor Stark VARG elektrische crossmotor

betere prestaties | dan traditionele motorcrossmodellen

De VARG is ontwikkeld met een duidelijk doel, om te laten zien dat elektrische technologie superieur is aan benzine door beter te presteren dan alle traditionele motorcrossmodellen die beschikbaar zijn. Hij is krachtiger, lichter en heeft aanzienlijk minder motortraagheid dan alle benzinemotoren, waardoor je een betere wegligging en een verbeterde rijbeleving krijgt. Misschien wel de sterkste adrenalinestoot die je kunt kopen. En er is geen geluid, wat betekent dat je bijna altijd en overal kunt rijden.

 

 

 

pre-order nu mogelijk | als eerst eigenaar van een Stark VARG

Pre-order is nu mogelijk. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je pre-order door te spreken. Levering van de Stark VARG staat gepland voor mei 2023. Voor updates rondom de lancering van deze elektrische crossmotor houden wij jou natuurlijk op de hoogte! Klik op onderstaande knop om een pre-order in combinatie van een aanbetaling van € 250,00 te plaatsen voor de Stark VARG.

 

Klik hier