nieuws over ktm

MOTOGP FAN TRIBUNES


Ook dit jaar heeft KTM bij een aantal MotoGP races een KTM Fan Tribune: Oostenrijk - Frankrijk - Italie- Spanje - Nederland - Duitsland.
Via onderstaande link kunnen klanten meer informatie vinden over hoe kaarten aangeschaft kunnen worden voor de KTM Fan Tribunes en wat de inhoud van de KTM Fan Pakketten is.
https://www.ktm.com/fanpackage

KTM Fan Tribune @ MotoGP Assen
Voor de MotoGP van Assen hebben we dit jaar een KTM Fan Tribune op de Ossebroeken (500 plaatsen). Kaarten kunnen via de genoemde link besteld worden (ga naar de webpagina en kies voor 'Netherlands' en dan 'Get your KTM Fan Package'). Een ticket is geldig voor 3 dagen (vr. t/m zo.) en kost 112,- p.p. De prijs voor de KTM Fan Tribune is gelijk aan een reguliere 3-daagse kaart voor de Ossebroeken, alleen krijgt de klant nu een zitplek op een speciale KTM Fan Tribune en een gratis KTM Fan Pakket met daarin een T-shirt, cap, keycord en oordopjes. Het KTM Fan Pakket kan opgehaald worden bij EXPO ASSEN, vlakbij de Ossebroeken tribune, waar we een KTM uitgiftepunt gaan maken. Tevens zullen we voor alle KTM fans diverse activiteiten gaan organiseren zoals een handtekeningensessie en meet &greet met de rijders, een fotomoment met de grid girls, etc. bij de KTM merchandise area van Hannamax Motorsport (achter de hoofdtribune). Meer informatie hierover voor de KTM fans verspreiden we via onze social media kanalen.
Handig om te weten: in de hal van EXPO ASSEN komt een B&B. Gunstig voor de KTM fans om dichtbij de KTM Fan Tribune te overnachten en op de locatie te zitten van het uitgiftepunt van de KTM Fan Pakketten. Boeken kan via: https://www.eventcamping.nl/nl/indoor-b-b-expo-assen.html

Voor meer info bel of mail ons: balie@jtxracing.nl of 0485-311750

ktm_fan_pakket_tt_assen_2019.jpg