nieuws over wegmotoren

JTX Racing Moezel weekend vanaf € 179,-

Speciaal voor JTX Racing organiseert Horizon Motor Reizen deze fantastische 3-daagse reis naar de Moezel in Duitsland. Dit gebied heeft namelijk alles wat je je kan wensen: prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en heel veel gezellige dorpjes, waar het heerlijk toeven is.

Vrijdag 27 april
Op vrijdag 27 april verzamel je bij JTX Racing in Cuijk waar je na een heerlijke bak koffie vertrekt richting de Moezel. Het eerste gedeelte over de snelweg maar al snel binnendoor door de eifel richting de Moezel.

Zaterdag 28 april
De uitvalsbasis van dit lekker lange weekend is hotel Sewenig in Müden. Het hotel ligt aan de kronkelende Moezel en is een prima plek om dit oudste wijngebied van Duitsland met zijn groene en steile hellingen van dichtbij te gaan bekijken. Dan zie je wellicht ook dat het meeste werk hier nog met de hand wordt gedaan. Simpelweg omdat de hellingen te steil zijn voor machines. Toch iets om bij stil te staan als je van een lekker koel moezelwijntje geniet. Het is hier heerlijk rijden: na elke bocht wacht je weer een nieuwe verrassing. Je rijdt door bekende plaatsen als Cochem en Bernkastel-Kues. 's avonds staat er een heerlijk diner op je te wachten en na afloop zal het nog lang gezellig zijn in de bar.

Zondag 29 april
Na een goed ontbijt is het helaas al weer tijd om huiswaarts te rijden. Via opnieuw een mooie kronkelige route richting de Eifel bereik je uiteindelijk de Nederlandse grens en zul je tijdens het laatste gedeelte snelweg al weer snel terug verlangen naar alle prachtige bochten rondom de Moezel.

3-Daagse reis
- 27, 28, 29 april 2018
- 2x Hotelovernachtingen
- 2x Ontbijt en diner
- Alle routes op GPS

Vanaf € 179,-, voor meer informatie klik hier.

moezel.jpg